vrijdag 2 januari 2009

Verwerking

Langzaamaan merk ik dat ik de dingen van het afgelopen jaar een beetje kan verwerken. Accepteren blijft een ander verhaal, maar beetje bij beetje gaat het weer beter met me...
Na het overlijden van mijn vader, ben ik op de automatische piloot doorgegaan en dat ging op een gegeven moment niet goed. Ik had nergens mee zin in en deed alleen wat ik moest doen, maar de laatste tijd heb ik weer zin in leuke dingen...
Een aantal van die leuke dingen heb ik ook foto's van gemaakt met de nieuwe camera die ik als oppeppertje van Andries heb gekregen en die foto's zal ik ook hier op m'n blog zetten.

Vandaag heb ik voor het eerst sinds tijden weer een LO gescrapt en de titel van zit bericht is zowel letterlijk als figuurlijk, ik heb een van de laatste foto's van m'n vader op de LO verwerkt.

Binnenkort bij de IKEA even z'n speciale lijst kopen, waar hij in kan en dan komt hij op een speciale plek te hangen.

Achter de titel zit een verhaal. Als mijn kleuters praten over doodgaan, dan zeggen de meesten dat je een sterretje wordt. Dit vind ik een heel mooi idee.3 opmerkingen:

ScrapEnjoy zei

Wow wat een prachtig lootje, en een mooie herinnering, koester het.
Meis nog heel veel sterkte.

groetjes Lilian

MadeByMaly zei

Wat een prachtige lay-out en wat knap dat je al over je vader kan scrappen. Mijn vader is vorig jaar overleden en ik herken je verhaal helemaal. Ik ben zo blij voor je dat weer wat kunt genieten van leuke dingen.

Floortje zei

Wat mooi deze lay out, ik kreeg er een brok van in mijn keel.